p1030828

Info

Bomen en struiken.nl is een verkoopsite van Even Bloemen en Planten - Boomkwekerij Even en biedt een groot assortiment bomen en struiken aan tegen scherpe prijzen. Voor een deskundig advies met betrekking tot de keuze van bomen en struiken bent u bij ons in goede handen. Daarnaast voorzien wij u desgewenst van adviezen voor aanplant en verzorging van uw aangeschafte planten.

Wij kweken op ca. 2,5 ha. zandgrond een assortiment bomen, coniferen en heesters. De overige planten die wij zelf niet in ons assortiment hebben betrekken wij van diverse geselecteerde collega kwekers!

Al onze producten worden duurzaam opgekweekt met het oog op behoud van de natuur!

Wij hopen u van dienst te kunnen zijn met ons uitgebreide assortiment aan tuinplanten, bomen en struiken. Zo kunt u bij ons terecht voor laanbomen, vormbomen, bolbomen, treurbomen, zuilbomen, leibomen, dakbomen, fruitbomen, haagplanten, heesters, vormsnoei-tuinbonsai's, coniferen, vaste planten en overige gerelateerde producten. Kortom voor het complete pakket bomen en struiken bent u bij ons aan het goede adres!

Onze kwekerij is uitsluitend op afspraak geopend (veelal op vrijdag- en/of zaterdag)!

Bel of mail voor het maken van een afspraak om ons te bezoeken. Wij zijn te bereiken op tel.nr: 0630274230 of e-mail: info@bomenenstruiken.nl

Stefan Even